Het team van de JV Clinic geeft deze dagen demonstraties van een aantal specifieke behandelingen.
Het team van de JV Clinic geeft deze dagen demonstraties van een aantal specifieke behandelingen. JV Clinic/MvG
De Etalage

Demonstratiedagen bij JV Clinic Nijkerkerveen

22 maart 2023 om 10:10 Zakelijk

NIJKERKERVEEN Jeanette Veldhuizen, eigenaresse van de JV Clinic in Nijkerkerveen, heeft samen met haar team vier dagen lang een aantal mooie demonstraties van diverse behandelingen gepland. De demonstraties zijn dé manier om kennis te maken en met eigen ogen te kunnen zien hoe diverse behandelingen spectaculaire resultaten kunnen geven.

Het evenement wordt gehouden op maandag 27 maart van 14.00 tot 15.30 uur en woensdag 29 maart van 18.30 tot 20.00 uur. De eerste twee dagen worden demonstraties gegeven over het onderdeel Cryotherapie. Wat kun je er mee, hoe gaat alles in zijn werk en wat voor mooie resultaten dat kan geven. Uit de aanwezige geïnteresseerden wordt iemand gekozen die deze behandeling direct als model gratis mag ondergaan.

JV Clinic werkt met de beste huidverjongende en huidverbeterende producten ter wereld

CRYOTHERAPIE

Cryotherapie is een koudetechniek waarbij een gedeelte van het lichaam blootgesteld wordt aan zeer lage temperaturen. Direct na de behandeling zie je resultaat van ongeveer één tot drie of soms zelfs meer centimeters. De meeste mensen ervaren direct na de behandeling ook een strakkere, stralende en stevige huid. ,,De Cryo21 behandeling is volledig pijnloos’’, vertelt Jeanette. ,,Op bijna alle plekken op het lichaam kun je behandeld worden. Veel klanten willen graag van die rol op de buik af of de cellulite op de benen verminderen. We behandelen kleine of grote zones, zoals de buik, benen, billen enzovoorts. Ook de onderkin is een plek die vaak behandeld wordt. Je merkt dan ook al snel het effect met een blijvend resultaat. Tijdens de demonstratie kunt u zelf de resultaten ervaren en zien en wordt u geïnformeerd over verschillende apparatuur.’’ 

Demonstraties

Op maandag 3 april van 13.15 tot 15.15 uur en woensdag 5 april van 18.30 tot 20.15 uur vinden er meerdere demonstraties plaats over huidverjonging, huidverbetering, pigment en over IPL/Laser- en elektrisch ontharen, wratjes en couperose. Ook hier zal uit de aanwezigen iemand gekozen worden die een behandeling direct als model gratis mag ondergaan.

De meeste mensen ervaren direct na de behandeling ook een strakkere, stralende en stevige huid

JV Clinic werkt met de beste huidverjongende en huidverbeterende producten ter wereld. Bij een huidverjongingsbehandeling kan men denken aan het verminderen van rimpels, het verstrakken en egaliseren van de huid, door de huid te liften rond de ogen, jukbeenderen, kaaklijn en nek of voor het liften van de huid op grotere gebieden en het verkleinen van poriën. De behandeling zorgt voor een stralende, jongere en frisse huid, zonder dat invasieve methoden worden gebruikt.

Jeanette: ,,Wij combineren traditionele en innovatie behandelmethodes om de oneffenheden van de huid aan de te pakken. Dat doen wij door de natuurlijke kracht van de huid een handje te helpen.‘’

Tijdens de demonstratie zal ook worden ingegaan op de vragen ‘Hoe hou je huidveroudering tegen’, ‘Ik wil liever geen fillers, maar er wel iets frisser uitzien’, ‘Wat gebeurt er met ons gezicht tijdens het ouder worden‘ en ‘wat doet huidverjonging voor je huid’ en de producten om dit te bewerkstelligen.

De andere demonstraties gaan over definitief ontharen met IPL - elektrisch ontharen, wratjes en couperose behandelingen. Ook hier kunnen klanten plaatsnemen en een proefbehandeling ondergaan.

BEHANDELINGEN

Bij de JV Clinic kan iedereen normaliter terecht voor huidverjonging-huidverbetering en pigment, acne-, litteken-, microdermabrasie, peelings, botox - fillers, ooglift, definitief ontharen, permanente make-up, plaatselijk afslanken met Cryotherapie vetcellen bevriezen (definitief vet verwijderen), diverse wratjes, moedervlekken en andere bindweefselwoekeringen, couperose en bloedblaartjes verwijderen, pigmentvlekken verwijderen en nog veel meer.

Tijdens de demonstratiedagen zijn er ook diverse spectaculaire acties, waaronder een verloting van een gratis behandeling naar interesse. Het is wel van belang dat men zich inschrijft. Dat kan via telefoon of mail (info@jvclinic.nl), geef dan aan welke datum en voor welke onderdelen u interesse in heeft. Snel aanmelden is gewenst, aangezien er beperkte plaatsen beschikbaar zijn.

Meer informatie over JV Clinic staat op www.jvclinic.nl. Van Dijkhuizenstraat 74a Nijkerkerveen, tel. 033-2572672.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Gemma Lijbers (06-53488564, g.lijbers@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Maureen van Goethem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie