René Krebber, voorzitter van de BHN, leidde de vergadering.
René Krebber, voorzitter van de BHN, leidde de vergadering. Arjen Gerritsma

Inspirerende avond van BHN bij De Wildenburg in Nijkerk

29 november 2022 om 19:30 Zakelijk

NIJKERK Bedrijvenkring Hoevelaken en Nijkerk heeft woensdag 23 november haar algemene ledenvergadering gehouden bij Pannenkoekenboerderij De Wildenburg in Nijkerk. René Krebber, voorzitter van de BHN, leidde de vergadering. 

Allereerst werd teruggeblikt op de evenementen van de afgelopen periode. Door corona konden in 2021 veel evenementen geen doorgang vinden, maar in 2022 gingen verschillende evenementen gelukkig wel door, zoals het jubileumfeest dat afgelopen september heeft plaatsgevonden. Peter Dirksen heeft tijdens de vergadering als bestuurslid afscheid genomen, daarnaast is ook Erik Verhulp afgelopen periode afgetreden. Er zijn twee nieuwe bestuursleden aangesteld. Wim den Oudsten gaat het team ledenwerving versterken en Miriam Betten wordt de nieuwe penningmeester. 

GLAZEN THUIS Tijdens de vergadering is ook besloten dat er een mooi bedrag wordt gedoneerd aan lokale goede doelen. Eén daarvan is het Glazen Thuis dat dit jaar zowel in Nijkerk als Barneveld gaat plaatsvinden. De leden zijn het erover eens dat iets terugdoen voor de lokale samenleving in deze moeilijke tijden van belang is. Na de vergadering hebben alle aanwezigen genoten van een heerlijke pannenkoek. Speciaal voor de BHN had Pannenkoekenboerderij De Wildenburg een menu samengesteld met verschillende wereldspecialiteiten. Er was onder meer keuze uit Amerika, Indonesië, Mexico en nog veel meer. 

SESSIE Don Willigenburg van Dontwikkeling is ondernemer, consultant en interim-manager. Hij heeft na het diner de leden geïnspireerd met een interessante sessie over het vraagstuk ‘Ben jij een ondernemer van de toekomst?’. Alle ontwikkelingen gaan momenteel razendsnel, hoe ga je als ondernemer hierin mee en hoe krijg je dit vertaald naar jouw medewerkers? ,,Blijf scherp op wat jou onderscheidend maakt”, is in dit proces volgens Don heel belangrijk. Tijdens de sessie stond hij samen met de leden ook stil bij het karakter van de ondernemers en hoe ondernemers overkomen op hun medewerkers. Don benadrukte te geloven in de mogelijkheden van mensen en dat die mogelijkheden door educatie kunnen veranderen en verbeteren.

De avond werd afgesloten door een gezellige borrel waarbij de leden konden netwerken. Meer weten of lid worden van de BHN, kijk dan op www.bhninfo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie