Jacqueline Kaatee weet alles over goed slapen.
Jacqueline Kaatee weet alles over goed slapen. Paul Kaatee
Vakvrouwen in Beeld

Slapen doe je Zo…: Al veertig jaar actief in het slaapvak

27 mei 2022 om 16:05 Zakelijk

NIJKERK Mijn naam is Jacqueline Kaatee. Ik was 18 jaar toen ik voor het eerst met de slaapbranche in aanraking kwam. Dat was ooit bij Slaapkamer 22 in Amersfoort. Ik heb daar ook mijn man Paul leren kennen, met wie ik nog steeds heel gelukkig getrouwd ben. Wij hebben altijd samen in hetzelfde bedrijf gewerkt. Daar heb ik mijn passie voor het vak ontdekt.”

,,Het geeft veel voldoening om mensen te adviseren en te begeleiden bij hun keuze voor goed een comfortabel ligcomfort. Omdat slapen zo persoonlijk is en comfort voor iedereen verschillend is, is het altijd weer een uitdaging om het voor de klant zo optimaal mogelijk te maken. Mede omdat slapen zo’n ontzettend belangrijk deel uitmaakt van ons leven.” 

EEN DROOM Een goede nachtrust is een goede en productieve dag, zegt Kaatee. ,,Een goed bed is tenslotte ook zeer belangrijk om je accu weer op te laden. De meeste mensen staan daar te weinig bij stil. We zijn altijd druk met de buitenkant en hoe het eruit ziet. Mijn man Paul en ik hebben in 2008 beiden onze baan opgezegd om onze droom te verwezenlijken, een eigen slaapspeciaalzaak is en was altijd al een droom. Dus namen wij samen de sprong in het diepe om een pand bij de Havenaer in Nijkerk te huren.”

In de voormalige touwslagerij en touwbaan, een mooie grote fabriekshal, uitermate geschikt voor een mooie showroom van slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo… met mooi opgestelde boxsprings en ledikanten. ,,Dit waren in het begin best spannende tijden, omdat toen wij 1 september 2008 onze deuren openden er een recessie begon. Maar door onze vakkennis, goede service een goed beleid en keihard werken zijn wij deze jaren goed doorgekomen en daar zijn wij heel trots op.”

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


Jacqueline Kaatee weet alles over goed slapen. - Eigen foto

KENNIS OVERBRENGEN ,,Inmiddels weten de mensen hun weg naar onze winkel wel te vinden. Nu 14 jaar later hebben wij een mooi en nog steeds bloeiend bedrijf en vieren wij dit jaar ons 40-jarig jubileum in het slaapvak. Slaapkennis en een goed advies overbrengen op onze gasten is het allerleukste om te doen en ook de fijne reacties van onze klanten die tevreden slapen op een heerlijk bed geeft voldoening. Wij bieden toonaangevende merken zoals PULLMAN, JENSEN, Eastborn, Tempur, SAND, AVEK, Cinderella, BALR en diverse eigen combinaties die wij voor u hebben samengesteld.”

Een eigen slaapspeciaalzaak is en was altijd al een droom

,,Omdat wij uit ons jasje zijn gegroeid, hebben wij ons team de afgelopen jaren uitgebreid met Ruud, Reina en Frans. Zeer gedreven mensen die het vak goed begrijpen en daar zijn wij heel erg blij mee. Samen vormen wij een heel fijn een vakkundig team en we staan voor een goed advies, service en kwaliteit. De afgelopen veertig jaar is de slaapkamer aanzienlijk veranderd, van een los ledikant naar een compleet ingerichte slaapkamer, al dan niet met een verstelbare bodem, met mooie nachtkastjes en mooi bedtextiel en de mensen blijven tegenwoordig ook langer zelfstandig wonen. Wij bieden ook daar mogelijkheden in, voor eventuele zorgvoorzieningen met hoog/laag bedden.”

,,Ik kan niet vaak genoeg zeggen: Gun jezelf een lekker en goed bed en mooi bedtextiel. Je verwent er uiteindelijk jezelf mee. Ons motto is daarom ook altijd: Als je ‘s morgens wakker wordt verlang je alweer naar de avond.”

Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo…
Ampèrestraat 3 (naast de LIDL)
3861 NC Nijkerk
www.slapendoejezo.nl.

Deze advertorial maakt onderdeel uit van onze speciale uitgave Vakvrouwen in Beeld. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Stad Nijkerk.nl? Neem dan contact op met Gemma Otten (06-53488564, g.otten@bdu.nl) of Linde Meijerink (0342-494258 l.meijerink@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie