Slapen doe je Zo...

8 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

Beide ondernemers hadden ruim 26 jaar ervaring toen zij besloten voor zichzelf een slaapspeciaalzaak te openen. ,,Het slapen is onze passie. Vaak wordt er makkelijk gesproken over de aankoop van een nieuw bed of matras. Wij proberen juist daar verandering in te brengen want je hebt het nodig om tot rust te komen en om lichamelijk te herstellen van een zware dag. Na een nachtje goed slapen heb je weer alle energie om de volgende dag goed te beginnen’’, aldus Jacqueline.

NIJKERK - Niets is erger dan slapeloosheid. Je ligt te rollen is je bed, je kunt de goede houding niet vinden en des te langer het duurt, des te bozer je jezelf maakt. Maar een goede nachtrust is heel erg belangrijk! In Home en Lifestylecentrum De Havenaer is sinds begin september ‘Slapen doe je Zo’… gevestigd. Een winkel die alles heeft op het gebied van slapen. ‘Slapen doe je Zo…’ wordt gerund door het echtpaar Paul en Jacqueline Kaatee. ‘Business in Nijkerk’ sprak met het tweetal.

door Maureen van Goethem

De hoeveelheid slaap die een mens nodig heeft, verschilt per persoon. Ook de houding en de vastheid van de matras is verschillend. Bij ‘Slapen doe je Zo…’ krijgt u persoonlijk en goed advies.

Speciale cabine

In het midden van de winkel staat een speciale cabine voor het maken van een proefvlucht met een spaceshuttle. “Geen echte spaceshuttle natuurlijk maar een proefopstelling van Tempur. Het is een afgesloten cabine waar je in 12 minuten beleeft wat drukloos slapen inhoudt,” aldus Paul. Naast Tempur heeft de winkel ook Eastborn, Avek Noflik en Pullman en zij hebben een uitgebreid kastenprogramma van Svedex en Carre. Jacqueline: ,,Wij vinden ook het persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom brengt Paul het product zelf naar de klant.”

Het beste is om niet aan het eind van de middag voor een slaapadvies naar de winkel te komen. ,,Wij nemen graag ruim de tijd voor de klant. En dat betekent dat op het fitste moment van de dag, ‘s morgens, het beste alle opstellingen uitgeprobeerd kunnen worden.” Tevens bestaat de mogelijkheid om een testkussen te lenen. Dit testen gebeurt dan lekker thuis, in alle rust, op de eigen matras.

De trend op dit moment is het zogenaamde Scandinavisch slapen. Dit systeem heeft veel voordelen: het bed is wat hoger, je kan het makkelijker opmaken, het is hygiënisch want het topdek vervang je na vijf jaar en het is echt comfortabel. ,,Het geeft enorm veel voldoening dat klanten later terugkomen om te vertellen dat zij heel goed slapen,” beamen beiden.

uSlapen doe je Zo…, Home en Lifestylecentrum De Havenaer, Ampèrestraat 3, Nijkerk. Tel. 2465316.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie