Afbeelding
Stad Nijkerk

Decemberactie: shop en win in Nijkerk

Zakelijk

NIJKERK Zaterdag 13 november is de derde Decemberactie Nijkerk van start gegaan in samenwerking met de Nijkerkse Ondernemers Vereniging, de Stad Nijkerk en Lekker Nijkerk. Wie de komende weken zijn inkopen doet bij diverse ondernemers in het centrum van Nijkerk maakt wekelijks kans op vele prijzen. Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op één van de hoofdprijzen.

Hoe werkt het?
Bij besteding van minimaal 15 euro bij een deelnemende ondernemer ontvang je een voucher. Met deze voucher maak jij kans op één van de vele prijzen tijdens de wekelijkse prijstrekking. De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de actieposter en hun vermelding in deze uitgave of op lekkernijkerk.nl/decemberactie.

Hoe maak je kans op de prijzen?
Op elke voucher staat een unieke actiecode. Deze code kun je invoeren op lekkernijkerk.nl/decemberactie. Het is ook mogelijk de voucher in te leveren op het inleverpunt bij Brandhof Mannenmode, Albert Heijn Nijkerk of Jumbo Nijkerk. De eerste trekking vindt plaats op 22 november, waarna de winnaars wekelijks (m.u.v. week 52) bekend worden gemaakt op StadNijkerk.nl en op de uitslagenpagina in de krant. De vouchers kunnen voor de wekelijkse trekking worden geactiveerd tot zondag 20.00 uur. Activeer je de vouchers later? Dan worden deze meegenomen in de daaropvolgende trekking.

Een prijs gewonnen?
Staat jouw naam tussen de winnaars van die week? Dan ontvang je van ons een bevestigingsmail waarmee je jouw gewonnen prijs bij de betreffende ondernemer kunt ophalen. Check dus ook je spambox! Print de mail of laat hem zien op je telefoon. De vouchers van de Decemberactie Nijkerk worden uitgegeven tot en met 31 december 2021.

Het activeren of inleveren van de vouchers is mogelijk tot 3 januari 2022 12.00 uur. Woensdag 5 januari komt de laatste uitslagenpagina in de krant te staan en op StadNijkerk.nl. 

Kijk voor meer informatie over de Decemberactie op www.lekkernijkerk.nl/decemberactie.

advertentie
advertentie