Basha, Jurgen, Marleen, Ian en Robin zijn klaar voor de toekomst.
Basha, Jurgen, Marleen, Ian en Robin zijn klaar voor de toekomst. Millennium Sports
Ondernemer in beeld

Millennium Sports in nieuw jasje

15 september 2021 om 12:36 Zakelijk

HOEVELAKEN Meer dan een sportschool, zo noemt Jurgen Tomassen het sportcentrum dat hij samen met Marleen van Heugten runt. Zij zijn sinds juli 2020 de nieuwe eigenaren van Millennium Sports die hun zinnen hebben gezet op vernieuwing van de beleving binnen Millennium Sports in Hoevelaken. Dat begon bij nieuwe apparatuur, het nieuwe individuele en groepsprogramma en intensivering van persoonlijke aandacht en begeleiding.

Over de achterliggende periode praten ze liever niet, het was beroerd dicht te zijn vanwege de pandemie. Maar een les Yoga, pilates, een rondje spinnen, boxen, HIT of circuit training of circuit, het mag en kan weer. Is het dan wel veilig om binnen te sporten? Van Heugten: ,,Er is rekening gehouden met de 1,5 meter afstand. Daarnaast is er een goede ventilatie aanwezig en kunnen we de grote deur openzetten.’’

Veel leden blijven na het sporten hangen in de gezellige bar vanwege de sfeer, die vertrouwd en huiselijk is. ,,Sporten is in onze visie niet een doel, maar een middel. Je kunt bij ons komen trainen om beter te worden, sterker te worden of lekkerder in je vel te zitten, maar het is ook een sociaal gebeuren’’, vertelt Tomassen. 

In het pand bevindt zich ook een wellnessruimte met Finse Sauna, stoomcabine, relaxruimte, warme douche en koude douche. Om het af te ronden is er ook een masseuse en een lesruimte van LDC waar street- en hiphopdanslessen voor kinderen van alle leeftijden worden gegeven. Natuurlijk kun je er zelf trainen, maar bij deze sportschool bieden ze ook groepslessen en zelfs de mogelijkheid om aan de slag te gaan met een personal trainer. Ze zijn 7 dagen per week open en er zijn er op bepaalde tijdstippen lessen op elk niveau voor jong en oud.

Meer over Millennium Sports via www.millenniumsports.nl.

Dit artikel maakt deel uit van een commerciële sportbijlage die half september in de Leusder Krant verscheen. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Gemma Otten u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06-53488564 of g.otten@bdu.nl.

advertentie
advertentie