Gerard van den Tweel zet de laatste puntjes op de i voor de heropening van de Albert Heijn.
Gerard van den Tweel zet de laatste puntjes op de i voor de heropening van de Albert Heijn. Maranke Pater

Vernieuwde Albert Heijn gaat op 4 december open

15 november 2019 om 16:28 Zakelijk

NIJKERK December wordt dit jaar een bijzondere maand voor Gerard van den Tweel. Op de vierde van de maand wordt 'zijn' Albert Heijn aan de Frieswijkstraat heropend om 11.00 uur.

Na een grote verbouwing heeft de winkel een vernieuwd assortiment, veel versproducten, meer gemak en voordeel voor de klant gekregen. Beleving staat hierin centraal. Van den Tweel kan niet wachten tot de nieuwe winkel klaar is. ,,Ik ben ontzettend trots op de vernieuwingen in het gebouw. Sinds 1968 ben ik al actief in Nijkerk in ons familiebedrijf, dat in 1905 is opgericht. Op 5 januari bestaat ons bedrijf dus al 115 jaar. Ik heb ruim twee jaar moeten wachten op deze uitbreiding, samen met onze 200 medewerkers, op wie ik ontzettend trots ben." De supermarktondernemer wilde de vernieuwing vooral voor zijn klanten bewerkstelligen: ,,Inmiddels loopt de vierde generatie hier al rond van families die ooit bij mijn vader producten kwamen kopen. We wilden een winkel creëren waar beleving centraal staat. Er is nog meer vers, gemak en voordeel gekomen."

Zo komt er een uitgebreid assortiment aan verspakketten en maaltijden. De broodafdeling krijgt een prominente plaats in de winkel. Het brood wordt hier vers gebakken en er komen meer producten van bakkerij Ten Have. ,,Klanten kunnen onweerstaanbare taartjes, koek en ander lekkers kopen of bestellen. Ook krijgen we een Sushi Daily, waar sushimeesters de hele dag door verse sushi bereiden. We verwachten dat dit voor een grote regionale aantrekkingskracht zal zorgen." De groenteafdeling wordt voorzien van de nieuwste trends, zoals het vernevelen van de groenten, zodat ze hun versheid langer behouden. ,,Er komt een wereld aan groente en fruit die net geoogst is of zelfs nog groeiende is."

MARKTHAL Naast de groenteafdeling komt een 'markthal' waar verschillende tapas, vleeswaren, olijven, salades en andere borrelhapjes verkocht worden. De producten worden ter plekke gegrild door medewerkers. ,,Denk daarbij aan gegrilde kipproducten, Zeeuws spek, grillworst." De Gall&Gall neemt een prominente plaats in bij de entree van de supermarkt. ,,Onze bloemenzaak wordt nóg groter en professioneler ingericht." Er wordt een grote interactieve en educatieve speelwand geplaatst. ,,In de karretjes voor de jongste kinderen worden iPads geïnstalleerd waarmee ze op speurtocht kunnen gaan door de winkel." Ieder schap wordt voorzien van elektronische prijskaarten. En vanwege het succes van het Zelfscanplein wordt dat ook uitgebreid.

OPENINGSTIJDEN De Albert Heijn is vanaf 4 december iedere dag van 08.00 uur tot 21.00 uur geopend. De eerste duizend klanten ontvangen een presentje. Gedurende de openingsweek is eigenaar Gerard van den Tweel veel aanwezig.

Albert Heijn Nijkerk. Frieswijkstraat 72, Nijkerk. 033-2453332

Maranke Pater
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie