Afbeelding

Maak kans op mooie prijzen tijdens de Decemberactie Nijkerk

15 november 2023 om 09:34 Winkels Tips van de redactie

NIJKERK Zaterdag 18 november start de vijfde Decemberactie Nijkerk in samenwerking met de Nijkerkse Ondernemers Vereniging en de Stad Nijkerk. Wie de komende zeven weken zijn inkopen doet bij diverse ondernemers in het centrum van Nijkerk maakt wekelijks kans op vele prijzen. Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op de hoofdprijs.

Hoe werkt het?
Bij besteding van minimaal 15 euro bij een deelnemende ondernemer ontvang je een voucher. Bij besteding vanaf 50 euro 2 vouchers, vanaf 100 euro 3 vouchers en vanaf 250 euro 4 vouchers. Met deze voucher maak jij kans op één van de vele prijzen tijdens de wekelijkse prijstrekking. De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de actieposter en hun vermelding in deze uitgave en op centrumnijkerk.nl/decemberactie.

Hoe maak je kans op de prijzen?
Op elke voucher staat een unieke actiecode. Deze code voer je in op
centrumnijkerk.nl/decemberactie. Het is ook mogelijk om de voucher in te leveren op het inleverpunt bij Brandhof Mannenmode aan de Oosterstraat 10. De eerste trekking vindt plaats op 29 november, waarna de winnaars wekelijks (m.u.v. week 52 en week 1) bekend worden gemaakt op StadNijkerk.nl en op de uitslagenpagina in de krant. De vouchers kunnen voor de wekelijkse trekking worden geactiveerd tot zondag 20.00 uur. Activeer je de vouchers later? Dan worden deze meegenomen in de daaropvolgende trekking.

Een aantal prijzen op een rij:
- Make-over voor een man (Brandhof Mannenmode)
- 50 boodschappenpakketten t.w.v. 50 euro (Albert Heijn)
- Jas van Typical Jill t.w.v. 79,99 euro (Studio Jill)
- Leren armband Thomss t.w.v. 40 euro (Juwelier Pijpers)
- Medium Woodwick Kaart (RIVON Shop)
- 50 goedgevulde Jumbo-tassen
- Heel veel lokale cadeaubonnen

Een prijs gewonnen?
Staat jouw naam tussen de winnaars van die week? Dan ontvang je van ons een bevestigingsmail waarmee je jouw gewonnen prijs bij de betreffende ondernemer kunt ophalen. Check dus ook je spambox! Print de mail of laat hem zien op je telefoon.

De Decemberactie Nijkerk eindigt op 6 januari 2024. De vouchers kunnen voor de laatste trekking op 6 januari 2023 worden geactiveerd of worden ingeleverd. Op woensdag 10 januari worden de winnaars bekendgemaakt op Stad Nijkerk.nl en komt de laatste uitslagenpagina in de krant te staan.

Kijk voor meer informatie over de Decemberactie op centrumnijkerk.nl/decemberactie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie