Afbeelding
Stad Nijkerk

Shop en win met Decemberactie Nijkerk

9 november 2022 om 10:05 Winkels

NIJKERK Zaterdag 12 november start de vierde Decemberactie Nijkerk in samenwerking met de Nijkerkse Ondernemers Vereniging en de Stad Nijkerk. Wie de komende zeven weken zijn inkopen doet bij diverse ondernemers in het centrum van Nijkerk maakt wekelijks kans op vele prijzen. Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op één van de hoofdprijzen.

Hoe werkt het?
Bij besteding van minimaal 15 euro bij een deelnemende ondernemer ontvang je een voucher. Met deze voucher maak jij kans op één van de vele prijzen tijdens de wekelijkse prijstrekking. De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de actieposter en hun vermelding in deze uitgave of op centrumnijkerk.nl/decemberactie.

Hoe maak je kans op de prijzen?
Op elke voucher staat een unieke actiecode. Deze code kun je invoeren op centrumnijkerk.nl/decemberactie. Het is ook mogelijk de voucher in te leveren op het inleverpunt bij Brandhof Mannenmode aan de Oosterstraat 10. De eerste trekking vindt plaats op 21 november, waarna de winnaars wekelijks (m.u.v. week 52) bekend worden gemaakt op StadNijkerk.nl en op de uitslagenpagina in de krant. De vouchers kunnen voor de wekelijkse trekking worden geactiveerd tot zondag 20.00 uur. Activeer je de vouchers later? Dan worden deze meegenomen in de daaropvolgende trekking.

Een aantal prijzen op een rij:
- Make-over voor een man (Brandhof Mannenmode)
- Reiscadeaubon t.w.v. 100 euro (TUI)
- 60 boodschappenpakketten t.w.v. 50 euro (Albert Heijn)
- HP deskjet 3750 t.w.v. 65,95 euro (Inkstation)
- 60 goedgevulde Jumbo-tassen
- Heel veel lokale cadeaubonnen

Een prijs gewonnen?
Staat jouw naam tussen de winnaars van die week? Dan ontvang je van ons een bevestigingsmail waarmee je jouw gewonnen prijs bij de betreffende ondernemer kunt ophalen. Check dus ook je spambox! Print de mail of laat hem zien op je telefoon.

De Decemberactie Nijkerk eindigt op 31 december 2022. De vouchers kunnen voor de laatste trekking op 2 januari 2023 worden geactiveerd of worden ingeleverd. Op woensdag 4 januari worden de winnaars bekend gemaakt op Stad Nijkerk.nl. Op woensdag 10 januari komt de laatste uitslagenpagina in de krant te staan.

Kijk voor meer informatie over de Decemberactie op centrumnijkerk.nl/decemberactie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie