Afbeelding
Tim van Donkersgoed

Bakkerij van Looijengoed krijgt hulp van collega-bakker na brand

25 september 2023 om 08:34 Winkels

NIJKERK De vestiging van Bakkerij van Looijengoed aan de Zagerij in Nijkerk werd zaterdag getroffen door een brandje in een oven, maar met onder meer hulp van een collega-bakker doet de onderneming er alles aan om de broodvoorziening te waarborgen, schrijft het bedrijf aan zijn klanten. ,,Helaas zijn we getroffen door een brand in onze bakkerij. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar het heeft wel gevolgen voor onze productie.”

Vanwege de brand kan de onderneming op dit moment niet zelf brood bakken. ,,Een collega-bakker, die ons uit de brand helpt, gaat er samen met onze eigen bakkers keihard aan werken om u allen te voorzien van ambachtelijk kwaliteitsbroden en we zullen er voor zorgen dat de schappen in onze winkels maandag gewoon gevuld zullen zijn.”

OPRECHTE EXCUSES

,,Hoewel we er alles aan doen om de continuïteit van onze broodvoorziening te waarborgen, begrijpen we dat er enkele verschillen kunnen zijn in de broden die jullie tijdelijk zullen ontvangen. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventuele ongemakken die dit met zich meebrengt. We werken hard om onze bakkerij zo snel mogelijk te herstellen, zodat we weer de vertrouwde smaak en kwaliteit kunnen bieden waar jullie van houden. We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen en hopen snel weer onze eigen broden te kunnen bakken. Bedankt voor jullie begrip en geduld. We zien u graag terug in onze winkels.”

De bakkerijketen heeft vestigingen in Ermelo, Nijkerk, Putten Harderwijk, Leusden.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie