Afbeelding
De Wildenburg

Pannenkoekenrestaurant De Wildenburg gaat bijna open

Winkels

NIJKERK Pannenkoekenrestaurant De Wildenburg opent op donderdag 18 augustus de deuren. Het restaurant aan de Berencamperweg, waar voorheen De Berenkuil was gevestigd, is de afgelopen maanden flink verbouwd. 

Het restaurant heeft ook een vestiging in Baarn. ,,Er is heel hard gewerkt om ook nu weer een gezellige, hopelijk herkenbare Wildenburg-sfeer te creëren. Volgens ons is dat best wel aardig gelukt en heeft elke locatie, naast veel herkenbare details, ook ieder overduidelijk zijn eigen uitstraling. We hopen natuurlijk dat jullie dat snel zelf komen beoordelen”, aldus het team. Het restaurant wordt gerund door Robert Dorrestijn en Edwin en Maurice van der Linden.

VIER DAGEN OPEN Vanwege gebrek aan personeel kan De Wildenburg voorlopig nog maar vier dagen per week open zijn. ,,Bij deze dus ook meteen een oproep; ben je op zoek naar een leuke baan, op een mooie werkplek en met een gezellig team? Vul dan het sollicitatieformulier op onze website in. Hopelijk krijgen we veel reacties en kunnen we snel het aantal openingsdagen uitbreiden.” 

advertentie
advertentie