PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Nijkerk

Nieuw bestuur Hartje Hoevelaken: ‘Tijd voor de nieuwe generatie ondernemers’

Winkels
Foto: Hartje Hoevelaken
8 feb 2022, 09:15
Het nieuwe bestuur van Hartje Hoevelaken bestaat uit jonge ondernemers. Van links naar rechts: Bas Berens, Henk van Altena, Fabienne Toebast, Floor Smeels en  Suzan Steltenpool.
Het nieuwe bestuur van Hartje Hoevelaken bestaat uit jonge ondernemers. Van links naar rechts: Bas Berens, Henk van Altena, Fabienne Toebast, Floor Smeels en Suzan Steltenpool.
HOEVELAKEN

Dinsdagavond wordt tijdens de bestuursvergadering van ondernemingsvereniging Hartje Hoevelaken afscheid genomen van het oude bestuur en wordt het nieuwe bestuur benoemd. Het oude bestuur is eind vorig jaar gestopt om plaats te maken voor de nieuwe generatie van ondernemers. Het nieuwe bestuur zal bestaan uit adjunct bestuurslid Henk van Altena (Jumbo), penningmeester Bas Berens (HappyFood), adjunct bestuurslid Floor Smeels (Vers van Koot), voorzitter Suzan Steltenpool (Keurslagerij Steltenpool) en secretaris Fabienne Toebast (Bakkerij Toebast).

Het zou fijn zijn als mensen eerst bij de lokale winkeliers kijken voor ze online gaan winkelen

Vijf jaar geleden stemde het merendeel van de ondernemers gevestigd in het centrum van Hoevelaken in met een BedrijfsInvesteringsZone (BIZ). Onder de naam Hartje Hoevelaken is de afgelopen jar..

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie