Afbeelding
pixabay

Fietstunnels Arkemheenweg en Ambachtstraat tijdelijk afgesloten

18 juni 2020 om 11:40 Verkeer en vervoer

NIJKERK Vanaf maandag 22 juni zijn er twee fietstunnels afgesloten. Het gaat om de fietstunnels onder de Arkemheenweg en de Ambachtsstraat (N301). De reden is dat er onderhoudswerkzaamheden en werkzaamheden zijn in de naastliggende bermen.

De fietstunnel onder de Arkemheenweg door is afgesloten in week 26 en 27 (22 juni tot en met 3 juli). Fietsers wordt gevraagd deze periode te fietsen via Doornsteeg en via de kruising Holkerweg waarna ze het fietspad langs de N301 kunnen nemen. Dit is richting de kruising Watergoorweg.

De fietstunnel onder de Ambachtsstraat (N301) is afgesloten in de weken 26 tot en met 28 (22 juni tot en met 11 juli). Fietsers wordt hier gevraagd deze periode te fietsen via Doornsteeg en via de kruising Holkerweg. Daarna kunnen ze het fietspad langs de N301 nemen en net voor de tunnel rechtsaf richting van der Flierhof fietsen.

De omleidingsroutes worden aangegeven met omleidingsborden. Vanaf zondag 21 juni zijn deze omleidingsroutes ook opgenomen in de fietsplanner van de fietsersbond.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie