De Stichting Vrienden van de Kopperhof is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het bieden van ontspanningsmogelijkheden voor senioren (55-plussers) in Hoevelaken en omgeving.
De Stichting Vrienden van de Kopperhof is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het bieden van ontspanningsmogelijkheden voor senioren (55-plussers) in Hoevelaken en omgeving. Gerrit Steen

Gezellige brunch voor Vrienden van de Kopperhof

27 februari 2023 om 07:20 Verenigingen

HOEVELAKEN Als eerste activiteit in het nieuwe jaar werd op zaterdagmiddag 25 februari een gezellige, feestelijke brunch gehouden voor de leden van de Stichting Vrienden van de Kopperhof. De ruim vijftig aanwezigen konden na binnenkomst plaatsnemen aan de vooraf gedekte tafels, waarna ze gezellig konden bijpraten onder het genot van een aperitief, een kop soep, luxe broodjes en heerlijke salades.

De Stichting Vrienden van de Kopperhof is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het bieden van ontspanningsmogelijkheden voor senioren (55-plussers) in Hoevelaken en omgeving. Dankzij de gaven van ruim tweehonderd donateurs worden er jaarlijks in de Kopperhof tal van uiteenlopende activiteiten georganiseerd door het bestuur. 

In het begin van het activiteitenseizoen, dat meestal al in augustus begint met de Dorpsdagbingo in de Kopperhof, wordt het globale jaarprogramma verspreid onder alle donateurs. Deze betalen voor hun lidmaatschap 12,50 euro per jaar per persoon. Hiervoor kunnen ze gratis een aantal activiteiten van de door de stichting georganiseerde activiteiten bezoeken, in een enkel geval wordt een kleine bijdrage gevraagd.

INTRODUCEE Niet alleen donateurs zijn welkom, er mogen ook introducees worden meegenomen die dan een kleine bijdrage betalen. Ook kinderen van bijvoorbeeld een dementerende ouder zijn van harte welkom. Zo kunnen ze met eigen ogen eens zien hoe gezellig het is, dat hun ouder een lekker advocaatje met slagroom neemt en het zeer naar zijn zin heeft.

SAMENWERKING ,,We werken niet alleen actief samen met de andere comités in Hoevelaken zoals het Dorpsdagcomité en de Oranjevereniging, maar ook met Sigma”, vertelt Paul Rouwhorst. ,,Sinds kort hebben we ook een samenwerkingsverband met de stichting Historisch Hoeflake, die af en toe een interessante lezing geeft over oud Hoevelaken.”

De volgende activiteiten staan gepland: op zaterdag 25 maart een optreden van zangduo ‘The Neighbour Sisters’, op zaterdag 15 april met een extra ingelaste toneelvoorstelling in de Stuw door toneelvereniging het Gebeuren en op donderdag 27 april met een grote bingo vanwege Koningsdag.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie