Anouk Cislo (links) en Suzan Steltenpool (rechts) van ondernemersvereniging Hartje Hoevelaken.
Anouk Cislo (links) en Suzan Steltenpool (rechts) van ondernemersvereniging Hartje Hoevelaken. Hartje Hoevelaken

Voorzitterswisseling bij ondernemersvereniging Hartje Hoevelaken

27 maart 2024 om 14:15 Verenigingen

HOEVELAKEN Suzan Steltenpool van ondernemersvereniging Hartje Hoevelaken heeft haar voorzittershamer afgelopen week overgedragen aan Anouk Cislo. 

De voorzittersoverdracht vond afgelopen dinsdag 19 maart plaats tijdens de halfjaarlijkse ledenvergadering van de ondernemersvereniging. Steltenpool was voorzitter van Hartje Hoevelaken sinds januari 2022. Zij vormde, samen met Bas Berens, Henk van Altena, Floor Smeels en Fabienne Toebast, een geheel nieuw bestuur voor de winkeliers en ondernemers van het centrum van Hoevelaken. De overige bestuursleden zullen aanblijven. 

PLEZIERIG EN LEERZAAM

,,Ik heb mijn voorzitterschap als heel plezierig en leerzaam ervaren”, aldus Steltenpool. ,,Ik heb de afgelopen twee jaar veel nieuwe mensen leren kennen waaruit waardevolle connecties zijn en vele mooie momenten voor Hartje Hoevelaken mogen organiseren. Door diverse persoonlijke omstandigheden kon ik Hartje Hoevelaken helaas niet meer de aandacht geven die het verdient en nodig heeft.” 

Daarom besloot zij het stokje over te dragen aan Cislo. ,,Ik heb het volste vertrouwen dat zij de taak van voorzitter met dezelfde passie gaat uitvoeren als ik heb gedaan.”

ROOSKLEURIGE TOEKOMST

Anouk Cislo is tandarts en mede-eigenaar van tandartspraktijk Van Zalingen. Ze ziet de toekomst van de ondernemersvereniging rooskleurig in: ,,Hartje Hoevelaken is een veelzijdig centrum waar winkels en dienstverlenende bedrijven zij aan zij bestaan. Wij zijn hier allen met hetzelfde doel, en dat is samen zorgen voor een prettige winkel- en leefomgeving.” 

De vereniging wil dat de inwoners van Hoevelaken en omgeving zich thuis voelen in het centrum en Cislo geeft aan blij te zijn om hieraan te mogen bijdragen. 

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Hartje Hoevelaken kan via hun Facebook- of Instagrampagina.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie