Afbeelding
Archief

Afwisselend lijsttrekkersdebat op 10 maart

8 maart 2022 om 15:37 Politiek Kiezen voor Nijkerk - gemeenteraadsverkiezingen 2022

NIJKERK Op 10 maart gaan lijsttrekkers Matthias Blankesteijn (CDA), Harke Dijksterhuis (CU/SGP), Niels Staal (VVD), Peter Collignon (De Lokale Partij) en Irene Moes (PRO21) met elkaar in debat. Onder leiding van EO coryfee Tijs van den Brink spreken ze over woningbouw, orde en veiligheid, het sociaal domein en klimaat en duurzaamheid. Rondom die debatten staan de lijsttrekkers één voor één oog in oog met een voor hen onbekende over een onbekend onderwerp. Bovendien heeft de stadsdichter een verkiezingsgedicht geschreven en zingt Edwin Schimscheimer een paar liedjes. 

Het debat begint om 20.00 uur in theater Streams Breede Beek aan de Kloosterstraat. U kunt er gratis bij zijn, maar meld u wel even aan op de website van Kiezen voor Nijkerk. Kijkt u liever thuis? Op het tv-kanaal van A1 Mediagroep en op de websites van de Stad Nijkerk en nijkerk.nieuws.nl wordt het debat live uitgezonden.

Meer nieuws in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vind je op www.stadnijkerk.nl en op het platform Kiezen voor Nijkerk.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie