Afbeelding
CDA Nijkerk

Trudy Doornhof verlaat gemeenteraad Nijkerk

27 november 2019 om 19:38 Politiek

NIJKERK Trudy Doornhof-Molenaar heeft aangekondigd dat zij per 1 januari haar functie als raadslid in de gemeente Nijkerk zal beëindigen. Twee jaar geleden is ze begonnen met een nieuwe baan, die ook veel uitdaging geeft en waarvoor ze een management opleiding gaat volgen. De combinatie gezin, werk, gemeenteraad en een studie is teveel. 

CDA Afdelingsvoorzitter Nienke Overvliet: ,,Als CDA Nijkerk-Hoevelaken betreuren we haar besluit. We zullen haar zeker missen in onze fractie, maar we realiseren ons dat het gemeenteraadswerk veel van mensen vraagt en soms lastig te combineren is. We zijn Trudy heel dankbaar voor haar grote inzet en enthousiasme de afgelopen zes jaar. We wensen haar en haar gezin alle goeds toe."

CDA Fractievoorzitter Joop van Ruler: ,,Trudy was actief in de samenleving en had veel contacten met onze inwoners. Wat ze daar hoorde wist zij politiek te agenderen. Ze had altijd veel creatieve ideeën, zo was zij de initiatiefneemster voor de CDA held van de maand en actief in ons campagneteam. Ze wist mensen enthousiast te maken voor het CDA. De fractie zal haar missen, maar begrijpt haar besluit en wenst haar veel succes bij haar andere activiteiten."

Trudy Doornhof-Molenaar: ,,Ik heb er lang over nagedacht, maar voor nu is dit het beste, ik vind het belangrijk om naast mijn reguliere werk voor het maatschappelijk belang actief te blijven, al zal het nu minder zijn. Het CDA mag zeker op mijn steun en inzet blijven rekenen. Ik hoop dat onze gemeente en de gemeenteraad in het bijzonder zich blijft doorontwikkelen in haar maatschappelijke taak dichtbij onze inwoners.''

Het CDA zal binnenkort bekend maken wie als nieuw raadslid in de gemeenteraad zal plaats nemen.

advertentie
advertentie