Verras jouw Valentijn met luxe Nijkerkse Valentijnsdag bonbons.
Verras jouw Valentijn met luxe Nijkerkse Valentijnsdag bonbons. Bontom

Verras je geliefde samen met Stad Nijkerk.nl en Bontom

Overig

NIJKERK Kalverliefde, vakantieliefde, jeugdliefde, liefde op het eerste gezicht, smoorverliefd, liefde voor het leven; op Valentijnsdag maakt het niet uit hoe het heet, zolang het gevoel er maar is. Wil jij je geliefde eens super verrassen? Of wil je gewoon eens je lieve vriend(in), aardige buurvrouw of oma in het zonnetje zetten? Dan krijg je hierbij alle steun van Stad Nijkerk.nl en Bontom.

Voor de lezers van onze krant hebben wij een Valentijnsactie bedacht waar je hart sneller van gaat kloppen. Stuur jouw leukste Valentijnsfoto (eventueel met korte tekst en/of naam en woonplaats) in en maak daarmee kans op een speciale doos met luxe Nijkerkse Valentijnsdag bonbons. We verloten er drie!

BONBONS Speciaal voor Valentijnsdag heeft Chocolaterie Bontom doosjes met een assortiment liefdesbonbons in drie verschillende maten. Deze zijn ook te bestellen via het contactformulier op www.bontom.nl.

MEEDOEN Meedoen aan deze Valentijnsactie? Mail je foto en tekst (maximaal 3 regels) naar valentijnsactie@bdu.nl. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden. Je inzending moet uiterlijk 7 februari bij ons binnen zijn. De leukste Valentijnsfoto’s worden gepubliceerd in de krant van 10 februari. Ook worden dan de winnaars bekend gemaakt.

advertentie