Afbeelding
Archief

Ernstig zieke Hailey (4) overleden; ‘Herinneringen blijven voor altijd’

23 november 2020 om 12:29 Overig

NIJKERK De ernstig zieke Hailey Meester (4) uit Nijkerk is afgelopen vrijdag overleden. Haar tante Jolanda Eggenkamp, die eerder dit jaar de KiKarun@home voor Team Hailey opzette, schreef een emotionele brief naar aanleiding van het overlijden van haar nichtje. 

Afgelopen september renden, wandelden en skeelerden nog zo’n tachtig deelnemers de KiKarun@home voor Team Hailey. Met de actie werd ruim  25.000 euro opgehaald voor onderzoek naar neuroblastoom kanker. Destijds was echter al duidelijk dat Hailey niet meer beter zou worden. Ze overleed afgelopen vrijdag. 

BRIEF ,,Terwijl ik dit schrijf rollen de tranen over mijn wangen”, opent Jolanda haar brief. ,,Tranen van verdriet en van gemis. Omdat Hailey afgelopen vrijdag 20 november op veel te jonge leeftijd is overleden. 

Hailey, een prachtige dochter, kleindochter en nichtje. Mijn nichtje. Nooit meer je vrolijke lach en lieve stemmetje horen, nooit meer samen spelen, knuffelen of een kusje geven. Kensi die haar kleine zusje voor altijd moet missen, Jace die niet meer met zijn nichtje kan spelen of stoeien. En haar ouders, Silvester en Melanie. Geen woorden voor...

Wat hadden wij nog een hoop met jou willen doen, willen beleven. Gelukkig zijn wij de afgelopen vier jaar vaak bij elkaar geweest en hebben wij prachtige herinneringen. Want herinneringen blijven voor altijd, herinneringen aan jou lieve kleine meid.” 

HERDENKING De ouders van Hailey, Silvester en Melanie, willen Hailey het afscheid geven dat zij verdient. ,,Zij willen Hailey nog één keer thuis laten stralen”, schrijft Jolanda. Ze doet daarom een bijzondere oproep: ,,Kom jij ook donderdagavond 26 november een kaarsje in een potje bij hun in de voortuin zetten? Het adres is Samuel Gerssenlaan 96 in Nijkerk.”

,,Vrijdag 27 november om 13.30 uur vertrekken wij na de herdenking richting de begraafplaats. Als je nog een groet aan Hailey wil brengen, ben je welkom langs de route. Zo hoeven wij de weg naar haar laatste rustplaats niet alleen af te leggen. Wij zouden het mooi vinden als iedereen een roze ballon bij zich heeft.”

,,De route is als volgt: Moeke, Oude Barneveldseweg – Paasbosweg – Callenbachstraat – Frieswijkstraat”, besluit Jolanda haar brief. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie