Afbeelding
Gemeente Nijkerk

Welkomstpakket Lekker Nijkerk voor nieuwe bewoners

6 november 2019 om 12:46 Overig

NIJKERK Burgemeester Gerard Renkema heeft maandagavond een groep nieuwe inwoners uit Nijkerk welkom geheten. Zij werden ontvangen tijdens een informatieve bijeenkomst. In het kader van 'Lekker wonen' deelde Lekker Nijkerk welkomstpakketten uit, met onder andere vrijkaartjes voor het Jaap van der Krol Bad, een bibliotheekbon en vouchers van lokale ondernemers uit de gemeente Nijkerk.

De belangrijkste reden van de avond was kennismaken en elkaar ontmoeten. Voor de nieuwe Nijkerkers was er een kennisquiz 'petje op – petje af'. Hier werden vragen gesteld als: 'Hoeveel inwoners heeft de gemeente Nijkerk?' En 'Hoeveel kilometers fietspad heeft de gemeente Nijkerk?' Hierna was er een rondleiding in het stadhuis en als afsluiter een borrel.

Na afloop namen de meer dan vijftig deelnemers het welkomstpakket van Lekker Nijkerk in ontvangst. De aanwezigen kwamen uit heel Nederland en zelfs uit het buitenland. Er was een mix van mensen aanwezig, woonachtig in Nijkerk, Hoevelaken, Nijkerkerveen en in het buitengebied. 

Nieuwe bewoners, die niet op de bijeenkomst aanwezig konden zijn, kunnen hun welkomstpakket vanaf vandaag ophalen bij het VVV-kantoor in Nijkerk. De bijeenkomst voor nieuwe bewoners van de gemeente Nijkerk is een tweejaarlijks terugkerende activiteit.

Jeanette Blonk ontving ook het pakketje.
advertentie
advertentie