Afbeelding
Verhoog Muziek

Gratis orgelconcert door Gert van Hoef bij Verhoog Muziek in Nijkerk

22 februari 2024 om 11:12 Muziek

NIJKERK De Barneveldse organist en componist Gert van Hoef komt op vrijdag 1 maart naar Nijkerk voor een gratis orgelconcert.

Tijdens het concert komende vrijdagavond 1 maart speelt Gert van Hoef stukken van de vaderlandse componisten Jan Zwart, Feike Asma en Jan Klaas Mulder. Verder zal geïmproviseerd worden en speelt Van Hoef in samenspraak met aanwezigen muzieklijnen van psalmen.

OVER GERT VAN HOEF

De in 1994 geboren Gert van Hoef komt uit Barneveld. Op zijn dertiende begon Van Hoef met orgellessen bij mevrouw Daamen in Barneveld, en vanaf 2010 bij Evert van de Veen. In hetzelfde jaar werd hij organist van de hervormde gemeente in Voorthuizen en won hij het Feike Asma-concours bij Johannus Orgelbouw in Ede. In 2017 deed Gert eindexamen in de Sint Bavokerk in Haarlem.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het concert vindt plaats in de showroom van Verhoog Muziek op het Plein in Nijkerk. De muziekwinkel is vrijdag overdag geopend en koffie en thee staan klaar. Orgelspecialist Kent Sweeling is gedurende de hele dag aanwezig. Bezoekers kunnen zelf orgelspelen en muziek luisteren. Vanaf 16.00 is de nieuwe Content Cambiare Suite orgel voor geïnteresseerden te bewonderen in de winkel.

‘s Avonds van 19.00 tot 20.00 uur geeft Gert van Hoef zijn gratis concert in de showroom. Rondom het concert is er ruimte voor een vragenuurtje en een borrel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie