Afbeelding
Kees van den Heuvel

Echtpaar Van der Werff-Vlug 60 jaar getrouwd

20 juli 2021 om 09:30 Mensen

NIJKERK Burgemeester Renkema heeft maandag een bezoek gebracht aan het echtpaar Van der Werff-Vlug om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. 

De heer en mevrouw hebben elkaar op Bevrijdingsdag ’s avonds tijdens een dansfeest ontmoet. Meneer werkte als directeur sales en marketing in de semi conductor industrie (ASM tegenwoordig ASML BSI). Hij heeft veel in het buitenland gewerkt en de laatste jaren ook gewoond (Penang, Maleisië). Mevrouw heeft gewerkt bij een uitgeverij (De Haan) op kantoor. Later werkte zij bij een kleine uitgeverij/drukker als secretaresse. Zij deed vrijwilligerswerk en gaf naailes.

De hobby’s van meneer waren voorheen zijn werk en de computer, hij heeft vroeger veel gefietst, tegenwoordig veel wandelen. Hij is erg actief en gaat twee keer per week op woensdag en vrijdag naar de dagbesteding. De hobby’s van mevrouw waren voorheen bridge, tuinieren, ze speelde tennis en heeft veel gefietst. Tegenwoordig is zij minder goed ter been en houdt zij van puzzelen, spelletjes en tuinieren voor zover het mogelijk is.

Het echtpaar heeft twee kinderen en vier kleinkinderen. Vroeger werd er veel gekampeerd, onder andere in Zweden, Noorwegen, Denemarken, maar ook wel andere delen van Europa. Latere reizen gingen naar Amerika, Hong Kong, Thailand en de Filippijnen. De laatste twee jaar voor het pensioen hebben zij gewoond en gewerkt in Penang, Maleisië. De huwelijksdag wordt thuis gevierd, samen met de kinderen, kleinkinderen en een aantal goede kennissen.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie