Afbeelding
Kees van den Heuvel

Echtpaar Van de Waerdt 60 jaar getrouwd

6 juli 2021 om 09:00 Mensen

NIJKERK Burgemeester Gerard Renkema van Nijkerk heeft maandagmiddag 5 juli het echtpaar Van de Waerdt-van Dunschoten bezocht in verband met hun 60-jarige huwelijksjubileum. Het was het eerste fysieke bezoek van de burgemeester aan een huwelijksechtpaar sinds de uitbraak van de corona. 

De heer Van de Waerdt werkte als postbode en dronk altijd koffie bij mevrouw thuis in Nijkerkerveen. Zo hebben zij elkaar ontmoet. Hij geniet nu van zijn vrije tijd. Mevrouw Van de Waerdt was huishoudster en werkte later als coupeuse op een naaiatelier. Zij is ook schoonmaakster geweest op de Rehobothschool en heeft ook thuis naailes gegeven. Een hobby van meneer is bijen houden en hij is in die hoedanigheid erelid. Daarnaast doet hij graag klusjes bij de kinderen en kleinkinderen. 

Hobby’s van mevrouw zijn orchideeën en naaien. Het echtpaar heeft vier kinderen: één zoon en drie dochters. Verder heeft het echtpaar negen kleinkinderen en drie achterkleinkinderen en er wordt ook nog een achterkleinkind verwacht in november. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie