Afbeelding
Eigen foto

Hoevelakens echtpaar Van de Beek-Wolfswinkel 65 jaar getrouwd

12 april 2021 om 15:00 Mensen

HOEVELAKEN Burgemeester Renkema heeft maandagmiddag een digitaal bezoek gebracht aan de heer en mevrouw Van de Beek-Wolfswinkel. Het echtpaar stapte 65 jaar geleden in het huwelijksbootje.

Het paar is geboren en getogen in Hoevelaken en trouwde daar ook op 11 april 1956. De twee leerden elkaar kennen toen mevrouw Van de Beek-Wolfswinkel regelmatig bij een vriendin in Hoogland op bezoek ging. Meneer fietste dan naar het kruispunt om haar op te wachten. Dat was erg gebruikelijk in die tijd. 

Meneer Van de Beek was agrariër en tijdens zijn jeugd reed hij vaak paard. Nu wandelt hij graag. Mevrouw was huisvrouw en boerin. Zij is altijd graag creatief bezig geweest, met onder meer naaien, bloemschikken, breien en het maken van kaarten. Het paar heeft zeven kinderen, waaronder vijf dochters en twee zoons. Daarnaast hebben ze 28 kleinkinderen en 38 achterkleinkinderen. 

De twee zijn dankbaar dat zij dit jubileum in goede gezondheid mogen beleven. De viering van de huwelijksdag is helaas beperkt vanwege het coronavirus.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie