Voorzitter Bert de Graaf en bestuursleden Bertus Rakhorst en Jaap Deinum
Voorzitter Bert de Graaf en bestuursleden Bertus Rakhorst en Jaap Deinum Kees van den Heuvel

Opening vernieuwde pand van UVV Nijkerk

24 augustus 2022 om 13:24 Maatschappelijk

NIJKERK Het vernieuwde gebouw van het Unie van Vrijwilligers Nijkerk (UVV) aan de Frieswijkstraat in Nijkerk wordt woensdag om 16:00 uur officieel heropend. De afgelopen tijd heeft het gebouw een flinke metamorfose gekregen. 

Kees van den Heuvel

De UVV heeft na een verbouwing van drie maanden een prachtige nieuwe entree. Woensdagmiddag 24 augustus wordt dit UVV-deel van &/entree aan de Frieswijkstraat geopend door wethouder Rohen.

Wie nu het gebouw binnenkomt, passeert een grote transparante glaswand. Dit maakt het UVV-gebouw toegankelijker en dat is ook direct de bedoeling. De Unie van Vrijwilligers wil de drempel verlagen en de verbouwing moet uitnodigen om meer mensen te ontvangen. Niet alleen voor haar activiteiten, maar iedereen kan spontaan binnenlopen voor een bakkie koffie. Het moet invulling geven aan de kerndoelstellingen: Ontmoeten, Ontspannen en Bewegen. 

Bij de opknapbeurt van het pand is een nieuwe keuken geplaatst, een moderne warmte terugwin installatie, nieuwe plafonds met geluidswerende platen, nieuwe meubels en gordijnen, energiezuinige LED-verlichting en het plaatsen van een glaswand bij de entree dat meer moet uitnodigen om het gezellige pand te betreden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie