Afbeelding
Arjen Gerritsma

Benefietdiners in wijngaard Aan de Breede Beek voor het goede doel

Maatschappelijk

NIJKERK Lionsclub Nijkerk hield donderdag en vrijdag twee benefietdiners voor twee goede doelen. De benefietdiners vonden plaats in wijngaard Aan de Breede Beek. Onder leiding van culinarist Ruud Jansen genoten bijna 200 deelnemers van een speciaal vijfgangenmenu met bijpassende Nijkerkse wijn. 

Tijdens de Proef de herfst diners stond niet alleen het eten en de gezelligheid onderling centraal, er werd ook geld ingezameld voor twee goede doelen. Dit jaar waren dat het Hospice Nijkerk, dat palliatieve terminale zorg biedt aan ongeneeslijk zieke mensen vanaf 18 jaar, met een levensverwachting van korter dan drie maanden, en Stichting Indira Nepal, die zich inzet om twee opvanghuizen in Nepal te ondersteunen. Hoeveel geld er ingezameld is, wordt later deze week bekend gemaakt. 

TIENDE JAAR Het is voor het tiende jaar dat de Lionsleden Proef de herfst organiseren. De serviceclub geeft aan dat deze keer waarschijnlijk de laatste editie van Proef de herfst was. Het evenement was snel volgeboekt. Vorig jaar kon Proef de herfst niet doorgaan vanwege corona. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie