Afbeelding
Kees van den Heuvel

Burgemeester Renkema koopt eerste loten van loterijactie de Zonnebloem

20 april 2021 om 08:45 Maatschappelijk

NIJKERK De landelijke loterijactie van de Zonnebloem ging vandaag van start. Zowel de afdeling Hoevelaken als ook Nijkerk/Nijkerkerveen doen hieraan mee en gaan zoveel mogelijk loten proberen te verkopen. Voorzitter Wim van de Veen van de afdeling Hoevelaken en secretaris Petra Weijzen van de afdeling Nijkerk/Nijkerkerveen verkochten de eerste loten aan burgemeester Renkema. 

De verkoop zal in verband met de coronamaatregelen zoveel mogelijk via social media gaan. De opbrengst voor Zonnebloem Hoevelaken zal gebruikt worden voor het 25-jarig jubileumfeest dat in december plaats gaat vinden en Zonnebloem Nijkerk/Nijkerkerveen zal de opbrengst vooral gebruiken voor de maandelijkse activiteiten, die binnenkort hopelijk weer plaats kunnen gaan vinden.

Wim van de Veen: ,,Bij de Zonnebloem draait het om mensen, we brengen mensen bij elkaar, we staan voor ze klaar en dat willen we nog jaren blijven doen. De Zonnebloem streeft naar een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend deel kunnen nemen. De Zonnebloem verrijkt het leven van deze mensen en dat van haar vrijwilligers door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken.” 

Loten zijn te bestellen via de facebookpagina`s van Zonnebloem Hoevelaken en Zonnebloem Nijkerk/Nijkerkerveen of neem contact op met een van de vele vrijwilligers.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie