Afbeelding
UVV Nijkerk

UVV zorgt voor vervoer naar stembureaus in gemeente Nijkerk

7 maart 2021 om 08:56 Maatschappelijk

NIJKERK De Unie van Vrijwilligers in Nijkerk zet een vervoersservice op voor de komende Tweede Kamerverkiezingen. Die worden op 15, 16 en 17 maart gehouden. Inwoners van de gemeente Nijkerk die van plan zijn te gaan stemmen maar geen vervoer hebben naar één van de stembureaus in de gemeente Nijkerk, kunnen gebruik maken van de UVV Vervoersservice.

Mensen die gebruik willen maken van de vervoersservice nemen in de week vóór de verkiezingen contact op met UVV Vervoersservice (op werkdagen tussen 09.00 en 11.00 uur, tel. 033-2460115 of 06-28615021) en in overleg wordt dan een tijdstip afgesproken. 

,,Heeft u een rolstoel dan komt er een rolstoelbus voorrijden. De bus staat op de afgesproken tijd bij u voor de deur. U wordt naar het stembureau gereden en als u dat wilt loopt de chauffeur met u mee. U gaat stemmen, de chauffeur wacht op u. Vervolgens brengt de chauffeur u weer naar huis. Het vervoer vindt coronaproof plaats.” Gebruik maken van de vervoersservice kost 5 euro, contant te voldoen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie