Röell deelde de eerste oliebollen uit bij ziekenhuis Meander.
Röell deelde de eerste oliebollen uit bij ziekenhuis Meander. Meander

Vrienden van Meander halen duizenden euro’s op met oliebollenactie

Maatschappelijk

NIJKERK De decemberactie van de Vrienden van Meander is volgens de organisatie meer dan geslaagd. Met de verkoop van oliebollen en appelbeignets werd 3150 euro opgehaald voor de aankleding en inrichting van het nieuwe borstkankercentrum. 

Dit jaar was de verkoop van de oliebollen en appelbeignets van Patisserie van Gent via een speciale drive-through op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Op 30 en 31 december was het een komen en gaan van auto’s die langs reden om de oliebollen en appelbeignets coronaproof af te halen.

,,Als Vrienden van Meander zijn we heel blij met de opbrengst. Het is geweldig om te zien dat men in deze lastige tijd toch de moeite heeft genomen om naar onze drive-through te komen. Natuurlijk hopen we eind dit jaar iedereen weer ‘gewoon’ te kunnen ontvangen”, aldus Mark Röell, voorzitter van de Vrienden van Meander en burgemeester van Baarn.

De Vrienden van Meander zetten zich met diverse fondsenwervende acties in voor projecten gericht op het welzijn van patiënten en bezoekers. In de afgelopen jaren zijn al doelen behaald zoals meer groen, kunst, speelplekken, bedbanken en een prettige inrichting en aankleding van afdelingen.

advertentie
advertentie