Afbeelding
René Metz

Rennen voor Bikkels: zeven halve marathons in één week

29 mei 2020 om 14:00 Maatschappelijk

HOEVELAKEN Op zaterdag 6 juni stond de Nacht van Bart gepland, een hardloopevenement om geld in te zamelen voor de Bart de Graaff Foundation. Deze stichting helpt Bikkels, jonge mensen met een lichamelijke beperking, bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Helaas kan de Nacht van Bart om de bekende reden niet doorgaan. Om toch geld op te halen voor deze stichting bedacht Hoevelaker René Metz een bijzondere uitdaging. 

René Metz: ,,Samen met het team van mijn bedrijf Easy Office Online zou ik meelopen. Ook was ik van plan dit evenement onder de aandacht te brengen van vele hardlopers in mijn omgeving. Zo zou er een mooi sponsorbedrag bij elkaar gelopen worden. Om toch iets te doen voor deze mooie stichting ga ik een persoonlijke uitdaging aan; van 31 mei tot en met 6 juni ga ik zeven dagen op rij een halve marathon hardlopen."

Metz hoopt dat veel anderen hem willen sponsoren. ,,Voor elke halve marathon vraag ik je 1 euro extra te sponsoren. Als het mij lukt alle zeven te lopen, dan is het totale sponsorbedrag 28 euro (1+2+3+4+5+6+7=28 euro). Sponsor jij mij met 28 euro, dan doet Easy Office Online daar 5 euro bij (met een maximum van 1000 euro). Natuurlijk kun je ook je eigen bedrag kiezen."

De prestaties van Metz zijn dagelijks te volgen via Strava en via zijn eigen social media kanalen.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie