Afbeelding
ARJEN GERRITSMA

Nieuwjaarsconcert Streekmannenkoor in De Fontein

6 januari 2019 om 08:25 lokaal

NIJKERK Het Christelijk Streekmannenkoor NW-Veluwe Nijkerk, houdt zaterdag 26 januari zijn nieuwjaarsconcert in De Fontein te Nijkerk. Het is hen gelukt om de Urker Mans Formatie en The Martin Mans Band ook voor 2019 vast te leggen.

De Urker Mans Formatie is een unieke groep van twaalf zangstemmen en muzikale solisten. The Martin Mans Band: bestaat uit Jantine Kalkman (trompet), Evelien Keesmaat (saxofoon), Martin Snel (drums) en Johan Bredewout (vleugel) en zorgt voor een schitterende muzikale invulling. De organist op het kerkorgel is Martin Zonnenberg. Dirigent Martin Mans heeft voor deze avond, die om 20.00 uur begint, een veelzijdig programma samengesteld.

Nadat de Stichting Muziek Promotie Nijkerk (SMPN) in het verleden het Nieuwjaarsconcert organiseerde, heeft het Streekmannenkoor de formule overgenomen. Ze organiseert ieder jaar een nieuwjaarsconcert in De Fontein te Nijkerk.

Kaarten voor dit concert zijn voor 15 euro in Nijkerk verkrijgbaar bij Boekhandel Den Hertog, aan de Frieswijkstraat 6 en Drogisterij en Parfumerie Nijkerk, in winkelcentrum Paasbos. In Nijkerkerveen bij J. de Groot, aan de Van Rootselaarstraat 16, bij de leden van het koor en via de website www.streekmannenkoor.nl.

Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie