Afbeelding
Henry Hamstra

Sinterklaasintocht Nijkerk gaat definitief door

30 september 2022 om 17:10 Evenementen

NIJKERK Vandaag is bekend geworden dat de sinterklaasintocht in Nijkerk op zaterdag 12 november aanstaande definitief door zal gaan. Dat is besloten tijdens een overleg dat vrijdagochtend plaatsvond tussen vertegenwoordigers van de Nijkerkse Ondernemersvereniging en de gemeente Nijkerk.

Burgemeester Renkema: ,,De laatste twee jaar kon Sinterklaas door corona niet op de normale feestelijke manier in Nijkerk worden verwelkomd. Ik heb gehoord dat hij dit jaar weer naar Nijkerk komt. Dan is er natuurlijk maar één manier voor de Sint en zijn pieten om in Nijkerk aan te komen: met de boot in de haven. Ik kan nu al uitzien naar het grote feest van de intocht.” 

ALS VANOUDS Marije Jansen, bestuurslid van de Ondernemingsvereniging Nijkerk, laat weten: ,,We zijn heel blij dat na twee jaar de intocht in de haven van Nijkerk weer als vanouds kan gaan plaatsvinden. Tijdens het gesprek van vanochtend met de gemeente Nijkerk zijn de wederzijdse verwachtingen besproken. We gaan er nu met veel positieve energie een heel mooi evenement van maken”. 

Meer informatie is te vinden op de website, waar ook het programma op bekend zal worden gemaakt.

Door Marion Zuurveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie