Afbeelding
BDUmedia

Eerste editie Life Goals Festival in Nijkerk

6 juni 2022 om 09:35 Evenementen

NIJKERK De eerste editie van het Life Goals Festival in Nijkerk vindt plaats op vrijdag 17 juni. Tijdens deze sportdag voor mensen in een kwetsbare positie is er een 4-tegen-4 voetbaltoernooi en zijn er verschillende losse activiteiten zoals kickboksen en sport-en-spel onderdelen. 

Van 12.00 tot 17.00 uur doen meerdere teams mee met de activiteiten. De deelnemers zijn geen getrainde professionals, maar bijvoorbeeld (ex-)dak- en thuislozen, mensen met ggz- en/of verslavingsproblematiek, statushouders en mensen met ggz-problematiek. ,,De focus ligt daarom ook niet op niveau, maar op plezier”, laat Nijkerk Sportief en Gezond weten. ,,Life Goals Nijkerk is er, omdat zij de overtuiging hebben dat sport en bewegen van grote waarde kan zijn voor iedereen. Zij willen mensen inspireren door hen in hun kracht te zetten en uitzicht te bieden op een positieve toekomst; een toekomst mét perspectief.” 

Teams kunnen zich nog steeds aanmelden via dit formulier. Meer informatie over Life Goals Nijkerk vind je op www.nijkerksportiefengezond.nl/life-goals/.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie