Afbeelding
Harry Koelewijn

Bridgeclub Nijkerk organiseert cursus ‘Start met Bridge’

Evenementen

NIJKERK In samenwerking met de Stichting Bridge Leren Noordwest Veluwe start de Bridgeclub Nijkerk maandag 24 januari met Start met Bridge deel 2. Deze cursus is ook geschikt voor mensen die deel 1 niet hebben gevolgd maar gewoon weer willen gaan bridgen of hun bied- en spelniveau willen verbeteren.

De lessen worden wekelijks op de maandagavond gehouden en duren van 19.30 uur tot 22.00 uur. De avond begint met een uur theorieles met audiovisuele ondersteuning, waarna met de spelen van acht spellen de lesstof in praktijk wordt gebracht. Niet alleen aan het bieden, maar ook aan speltechniek wordt veel aandacht besteed.

AANMELDEN De cursus bestaat uit twaalf lessen, deze vinden plaats in het Corlear College in Nijkerk. Deelnemers zijn verplicht hun coronatoegangsbewijs te laten zien voor binnenkomst.

De deelnamekosten zijn €85,- exclusief lesmateriaal en consumpties. De kosten voor het theorieboek zijn €18.95 euro en voor het werkboek 13.95 euro. Voor koffie/thee tijdens de 12 avonden wordt €12.95 euro in rekening gebracht. Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar: hetty.adols@upcmail.nl

advertentie