Afbeelding
Harry Koelewijn

Bridgecursus voor beginners van start

11 september 2019 om 13:27 Overig

NIJKERK De Nijkerkse Bridgeclub verzorgt samen met de Stichting Bridge Leren ook dit najaar een bridgecursus voor beginners. Deze start op 30 september en bestaat uit twaalf lessen.

Voor deze cursus kunnen geïnteresseerden zich zowel als paar als alleen opgeven. De lessen worden met behulp van audiovisuele apparatuur, op een moderne en begrijpelijke wijze aangeboden. Na enkele lessen wordt de theorie in de praktijk gebracht. Dus vanaf het begin wordt er gespeeld en juist dat maakt het zo prettig om deze cursus te volgen.

In januari 2020 volgt deel 2 dat eveneens uit twaalf lessen bestaat. De lessen worden op maandagavond gegeven (behalve op
7 oktober) in Het Paashuis, Goudenregenlaan 1 Nijkerk. Het cursusgeld bedraagt 85 euro (exclusief lesmateriaal en consumpties). De gevolgde lesmethode is Start met Bridge.

Bridge is een kaartspel dat, thuis of in verenigingsverband, door honderdduizenden mensen wordt gespeeld. Het is een denksport voor jong en oud en een uitstekende manier om nieuwe sociale contacten te maken. Zo ontstaat er menig gezellig spelersgroepje. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar het spel heeft een enorme diepgang.

Voor meer informatie en aanmelding: Hetty Adolfs, tel. 033-2451163, hetty.adolfs@upcmail.nl of de www.bridgeleren.nl.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie