Afbeelding
Trudy Weijman

Verf smijten op veertiende editie Kunstroute Hoevelaken

7 september 2021 om 07:33 Evenementen

HOEVELAKEN Ruim 45 kunstenaars zetten hun huis, tuin of atelier weer open tijdens de veertiende editie van Kunstroute Hoevelaken. In het weekend van 25 en 26 september kunnen liefhebbers van kunst en cultuur hun hart weer ophalen. 

Van beeldhouwwerken, schilderkunst, fotografie, keramiek, gedichten, toneel, glaskunst, handgemaakte sieraden en tassen tot houdraaiwerken en mixed druktechnieken, kunst in de breedste zin van het woord is te bezichtigen in Hoevelaken. 

De kunstroute start bij het Dorpshuis de Stuw met een overzichtsexpositie waarna men het dorp in kan om op zoek te gaan naar verrassende objecten. Ook de kinderen worden niet vergeten. Op zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar ‘verf smijten’. Stef Vedder verzorgt deze workshop buiten op de Brink. Oude kleren en schoenen die vies mogen worden zijn wel handig.

De kunstroute wordt gehouden op zaterdag 25 en zondag 26 september van 11.00 tot 17.00 uur. Op diverse plekken in het dorp zijn inmiddels catalogussen en bijbehorende plattegronden verkrijgbaar waarin de kunstenaars alvast zichzelf presenteren. Meer informatie over de kunstroute Hoevelaken is te vinden op www.kunstroutehoevelaken.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie