Afbeelding
PRO21

PRO21 organiseert tweedehands kledingmarkt in het teken van het Glazen Thuis

4 december 2023 om 10:51 Activiteiten

HOEVELAKEN Van 11 tot en met 16 december 2023 staat het Glazen Thuis weer in Nijkerk. Het Glazen Thuis haalt geld op om inwoners, clubs en ondernemers in de gemeenten Nijkerk en Barneveld op een positieve manier te ondersteunen. De Nijkerkse politieke partij PRO21 organiseert in het teken van het Glazen Thuis een tweedehands kledingmarkt bij de Stuw in Hoevelaken.

De tweedehands kledingmarkt bestaat uit twee momenten. Op zaterdag 9 december kan tweedehands kleding bij de Stuw ingeleverd worden tussen 11.00 en 13.00 uur. Deze kleding dient schoon aangeleverd te worden. Op zaterdag 16 kunnen belangstellenden deze tweedehands kleding bij de Stuw uitzoeken tussen 11.00 en 13.00 uur. Hierbij wordt gevraagd om bij het uitzoeken van het kledingstuk een donatie te doen. Al het opgehaalde geld wordt gedoneerd aan het Glazen Thuis. 

PRO21: ,,Wij zouden het leuk vinden als zoveel mogelijk mensen kleding komen inleveren en uitzoeken. En we vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Daarom: ook als u geen kleding komt brengen of halen, bent u van harte welkom. Om elkaar te ontmoeten, een kopje thee of koffie te drinken of gewoon voor een praatje.” 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie