Afbeelding
Kees van den Heuvel

Gemeente, UVV en Veilig Verkeer organiseren Scoot Event Nijkerk

28 maart 2023 om 14:53 Activiteiten

NIJKERK De gemeente Nijkerk, Unie van Vrijwilligers (UVV) en Veilig Verkeer Nederland nodigen scootmobielgebruikers uit de gemeente uit voor Scoot Event Nijkerk op maandag 24 april. Inwoners zijn welkom met hun eigen scootmobiel, maar ook mensen die geen scootmobiel hebben, maar het wel eens willen proberen zijn welkom. 

Het programma ziet er als volgt uit: 

- Theorie ‘RijWijzer met uw scootmobiel’
- Praktijk ‘Rijden met uw scootmobiel’: Technische controle check van uw scootmobiel, kentekenplaatje controleren, behendigheidsproef op een hindernisbaan, scootwash, bewegen (soort gymnastiek op de scootmobiel).
- Een scootmobiel rijden (uitproberen) op de hindernisbaan: Bedoeld voor mensen die nog niet eerder een scootmobiel hebben bestuurd.

AANMELDEN

Geïnteresseerden kunnen zich op twee manieren aanmelden: Door het inschrijfformulier in te vullen. Het formulier kan opgehaald worden bij UVV-Nijkerk, Frieswijkstraat 97 in Nijkerk. Openingstijden: op werkdagen van 09.00 tot 11.00 uur. Het ingevulde inschrijfformulier graag vóór 19 april versturen naar, of afgeven bij, het secretariaat van UVV-Nijkerk. Geïnteresseerden kunnen zich ook inschrijven via de website uvv-nijkerk.nl. Uiterste aanmelddatum is 19 april. Het aantal deelnemers is beperkt. De indeling vindt plaats in volgorde van aanmelding. 

Er zijn geen kosten verbonden aan het Scoot Event Nijkerk 2023. Deelnemers krijgen tijdens het programma koffie/thee, koek en een lunch aangeboden. De start is om 10.00 uur bij UVV-Nijkerk aan de Frieswijkstraat 97. De deelnemers eindigen rond 14.30 uur op het Molenplein.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie