Vredeskerk
Vredeskerk Gerrit van de Veen

Muzikaal avondgebed in de Vredeskerk in Nijkerk

1 maart 2023 om 13:00 Activiteiten

NIJKERK Op donderdagavond 9 maart organiseert de stichting NijKerkmuziek om 19.30 uur een vesper in de Vredeskerk in het Van Reenenpark in Nijkerk.

In maart 2022 startte NijKerkmuziek met een serie interkerkelijke vespers met ondersteuning vanuit een groot aantal Nijkerkse kerken. In de aanloop naar Pasen zullen, op de donderdagen in de 40-dagentijd, wederom vieringen gehouden worden. De vespers bieden inwoners van Nijkerk de gelegenheid om midden in de week te verstillen, samen te zingen en te bidden, en te genieten van de schoonheid van muziek. 

De eerstvolgende vesper wordt gehouden op donderdagavond 9 maart in de Vredeskerk in Nijkerk (Van Reenenpark 23). Medewerking wordt verleend door de Cantorij van de Vredeskerk onder leiding van Hans van Haeften, die tevens de organist is deze viering. Er klinkt muziek van o.a. J.S. Bach (1685-1750) en van Haeften (1986). De vespers duren ongeveer een half uur en vangen aan om 19.30 uur. De toegang is vrij, wel is er een collecte om de kosten te dekken. 

Meer informatie is te vinden op www.nijkerkmuziek.nl.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie