Afbeelding
Kees van den Heuvel

Veel activiteiten voor Hoevelakers op burendag Kopperhof

20 september 2022 om 12:11 Activiteiten

HOEVELAKEN In het kader van de landelijke activiteit Burendag, waarop de buurt gezellig samenkomt en elkaar leert kennen, organiseert Sigma op zaterdag 24 september een Burendag in de Kopperhof (Sportweg 25 te Hoevelaken). 

Iedereen uit Hoevelaken is welkom om tussen 11.00 en 14.00 uur de Kopperhof, bij verzorgingscentrum De Stoutenborgh, te bekijken. Onder het genot van een hapje en drankje zijn er tal van activiteiten en kunnen buurtgenoten elkaar ontmoeten. Ingrid van de Beek: ,,Het nieuwe seizoen begint en de Burendag is een mooi moment om de activiteiten van de Kopperhof weer onder de aandacht te brengen. Er wordt buiten een rode loper uitgelegd door Peter Bokkers. Na de corona vinden de mensen het toch weer spannend om naar de Kopperhof te komen en de activiteiten op te pakken.’’ 

Om 11.00 uur is er linedance en begint Anders Bewegen, sporten vanaf de stoel voor mensen die niet kunnen staan. Daarna treedt het koor Hoe Vocaal op van 11.30 tot 12.00 uur. Daarna is er een hartig hapje van de eigen kookclub en is er weer een demonstratie linedance. Tussendoor is de breiclub en de schilderclub actief.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie