Afbeelding
Streams Breede Beek

Nijkerks talent in het theater: deze zomer Open Podium in Streams Breede Beek

Activiteiten

NIJKERK Theater Streams Breede Beek biedt op de donderdagavonden 14 juli, 28 juli en 11 augustus dé kans aan talent uit Nijkerk en omgeving om zich in een professionele setting aan het publiek te presenteren. Open Podium Breede Beek is toegankelijk voor iedereen die een interessante performance heeft. Comedy, dans, muziek, toneel, circus, cabaret: alles is welkom.

Aan deelnemende artiest(en) biedt Streams Breede Beek tien tot dertig minuten haar vloer aan voor leuke performances, inclusief een mooie belichting en een goede geluidsversterking. Het Nijkerks theater biedt, naast een mooie programmering, ook ruimte voor het ontdekken en ontwikkelen van talenten en gaven van mensen die zich (nog) niet in het professionele circuit bevinden.

AANMELDEN Via de website Streamsbreedebeek.nl/open-podium is het mogelijk om aan te melden. Deelname aan Open Podium Breede Beek is kosteloos. Aanmeldingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Bij teveel aanmeldingen wordt op basis van de diversiteit van de acts en ingezonden filmpjes een selectie gemaakt. 

Publiek is welkom. Op genoemde data vanaf 20.15 uur zijn de verschillende acts van ‘getalenteerde locals’ te bewonderen. Tickets verkrijgbaar via www.streamsbreedebeek.nl/programma.

advertentie
advertentie