Afbeelding
Nichon Glerum

Show over democratie in Bibliotheek Nijkerk

Activiteiten

NIJKERK Stichting Nieuwe Helden staat donderdag 2 juni in de Bibliotheek Nijkerk met ‘In Search of Democracy 3.0’. Een interactieve show waarin wordt gezocht naar hoe onze democratie er nu uit zou moeten zien. Wat zijn de uitdagingen waar we mee te maken krijgen? Waar liggen er kansen en mogelijkheden?

De dynamische show vertelt de geschiedenis van de democratie in een notendop. Het publiek krijgt volop de mogelijkheid om te stemmen. Daarnaast staat ‘In Search of Democracy 3.0’ garant voor een open en toegankelijke voorstelling. Het publiek wordt uitgedaagd om mee te doen en input te geven. ‘In Search of Democracy 3.0’ speelt met hun live voorstelling in heel Europa. Van raadszalen tot bibliotheken, van theaterzalen tot festivals. Van Berlijn tot Noorwegen en van Haarlem naar onze eigen bibliotheek in Nijkerk. De dialoog met het publiek staat centraal.

VRIJHEIDSDAGEN ‘In Search of Democracy 3.0’ maakt deel uit van de Gelderse Vrijheidsdagen. Van februari tot en met september 2022 organiseren alle twintig Gelderse bibliotheken activiteiten om de vrijheid te vieren. Dit in het kader van 75 jaar vrijheid, dat door corona is uitgesteld. De Gelderse Vrijheidsdagen worden mede mogelijk gemaakt door Rijnbrink en Provincie Gelderland. Kijk voor meer informatie op www.vrijheidingelderland.nl.

Locatie: Bibliotheek Nijkerk. Datum: donderdag 2 juni, aanvang 20.00 uur. Gratis aanmelden kan via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheeknijkerk.nl.

advertentie