Afbeelding
Gerrit Steen

KIDS4LIFE organiseert brandweerdag in Hoevelaken

26 april 2022 om 16:00 Activiteiten

HOEVELAKEN KIDS4Life, voorheen bekend als VakantieBijbelWeek, organiseert op vrijdag 6 mei een leuke ochtend en middag voor alle kinderen uit Hoevelaken en omstreken. Het wordt een gezellige en leerzame dag bij de brandweerkazerne met leuke spellen en opdrachten. 

,,Op de KIDS4LIFE dagen vertellen wij verhalen uit de Bijbel aan de hand van het thema, bidden we met en voor elkaar, zingen en maken muziek, zorgen wij voor leuke activiteiten, verrassingen en hebben we het heel gezellig”, aldus de Hervormde Gemeente. Het thema van de dag is ‘Hallo, contact!’ ,,We denken met elkaar na over hoe je nu eigenlijk contact maakt. Contact maken met elkaar doen we de hele dag, maar kun je ook contact maken met iemand die je niet ziet? En hoe doe je dat dan?” Die vragen komen tijdens de ochtend en middag aan bod. 

PROGRAMMA Daarnaast is de dag ook bedoeld voor kinderen die graag een kijkje willen nemen bij de brandweer. ,,Wij hebben zin om jou te ontmoeten. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee”, zo klinkt de uitnodiging. Groep 1 tot en met 4 heeft een ochtendprogramma van 9.15 tot 12.15 uur en groep 5 tot en met 8 van 13.15 tot 16.15 uur. De locatie is bij de brandweerkazerne,  De Wel 5 in Hoevelaken. Meer informatie is te vinden op de website www.hervormdhoevelaken.nl

VRIJWILLIGERS ,,Nu hopen we dat er veel kinderen komen om 6 mei te helpen bij de brandweer, maar de brandweer Hoevelaken zoekt ook nog volwassen vrijwillige brandweermannen.” Wie interesse heeft kan voor meer informatie contact opnemen met Remco Jager: remco.jager@vggm.nl. (foto: Gerrit Steen)

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie