Het concert wordt verzorgd door de saxofoongroep SaxUs uit Barneveld. Deze muziekgroep, behoort tot de grootste saxofoonorkesten van Nederland.
Het concert wordt verzorgd door de saxofoongroep SaxUs uit Barneveld. Deze muziekgroep, behoort tot de grootste saxofoonorkesten van Nederland. Stichting Kunstbus Hoevelaken

Kunstbus Hoevelaken bestaat 25 jaar

25 april 2022 om 17:13 Activiteiten

HOEVELAKEN De Kunstbus Hoevelaken bestaat 25 jaar en dat gaat gevierd worden met een openluchtconcert op 7 mei aanstaande om 14.00 uur. Op het centrumplein De Brink nabij het terras van eetcafé De Haen. 

Het concert wordt verzorgd door de saxofoongroep SaxUs uit Barneveld. Deze muziekgroep behoort tot de grootste saxofoonorkesten van Nederland. Het op 7 mei te spelen repertoire omvat een mix van moderne en klassieke muziekstukken die over het algemeen bekend zijn en aangepast aan bezetting van de meer dan twintig saxofoons. De kersverse dirigent Jos Baggermans van SaxUs zal het concert leiden en toelichten.

De Kunstbus Hoevelaken is in 1997 opgezet als initiatief vanuit de provincie Gelderland ter stimulering van kunst en cultuur in de provincie. Aan dit initiatief gaf de toenmalige burgemeester van Hoevelaken, Marianne Hendriksen-Ansing, handen en voeten. Vanaf 1997 organiseert ieder jaar een groep vrijwilligers een 4-tal culturele excursies voor seniore geïnteresseerden in kunst en cultuur. 

Voor meer informatie, klik hier.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie