Afbeelding
Gerrit Steen

Samen breien en haken met BreiCafé ‘Steekje los’

Activiteiten

HOEVELAKEN Onder leiding van de enthousiaste vrijwilligers Matty de Jong, Elly van Let en Norma van de Stadt ging dinsdag 12 oktober BreiCafé ‘Steekje Los’ in De Kopperhof aan de Sportweg 25 in Hoevelaken van start. Deelnemers kunnen gezellig breien, haken en borduren voor hun eigen projectje of meedoen aan het breien van babysokjes, dekentjes en mutsjes voor een goed doel. Ook voor mensen met een klein inkomen zet de groep zich in door het breien en haken aan sokken en sjaals.

Met Kerst en Pasen kan er samen gewerkt aan bijvoorbeeld kerstengeltjes en eierdopjes. De deelnemers en vrijwilligers gingen direct enthousiast van start, delen tips en patronen met elkaar. ,,BreiCafé ‘Steekje Los’ is toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud die zich graag met handwerken bezig houdt en dit ook gezellig met anderen wil delen. Heeft u interesse? Er is plek voor meer deelnemers van alle leeftijden,’’ laat de organisatie weten. 

Het BreiCafé is iedere dinsdagmiddag in de oneven weken van 13.30-15.30 uur, de kosten bedragen € 2,50 (inclusief koffie of thee). Aanmelding via Sigma, 033-2474830.

advertentie