Afbeelding
Rotaryclub Nijkerk

Stadsgolf in Nijkerk: ‘Holes in het park, in een winkel of op het dak’

19 juli 2021 om 11:30 Activiteiten

NIJKERK Rotaryclub Nijkerk houdt op zaterdag 18 september  voor de derde keer het Rotary Stadsgolf. Er is weer een mooi parcours uitgezet van achttien bijzondere holes door de (binnen)stad van Nijkerk. Deze 18 holes worden op ludieke wijze ingericht door de sponsors.

,,Een leuke manier om met je familie, vrienden of collega’s de binnenstad eens anders te ervaren. Waarbij de holes vaak zijn voorzien met een hapje en een drankje”, vertelt de Rotaryclub Nijkerk. Golfervaring is niet nodig om mee te kunnen doen. ,,Na inchecken en uitleg ontvangt de flight de materialen om mee te doen en een lunchpakket voor onderweg. Ook voor versnaperingen onderweg wordt gezorgd. Bij de holes staan zogenaamde Marchals die je alles uitleggen en de punten bijhouden. Deze holes kunnen in een park liggen, maar ook in de winkelstraat of zelfs ín een winkel. Of op het dak.”

De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking van de beste flight en de leukste hole. Onder het genot van een hapje, drankje en live muziek. Deelnemers krijgen na afloop nog een leuke herinnering mee. Rotary Nijkerk organiseert dit evenement om geld in te zamelen voor goede doelen, waaronder de voedselbank. Meer informatie over het Rotary Stadsgolf is te vinden op www.rotarynijkerk.nl. Aanmelden voor een flight van vier personen kan door een mailtje te sturen naar stadsgolf@rotarynijkerk.nl.

Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie