Afbeelding
Rotary Stadsgolf

Golfen in de binnenstad van Nijkerk

21 juni 2021 om 11:28 Activiteiten

NIJKERK Op zaterdag 18 september wordt het Rotary Stadsgolf weer georganiseerd. Door de (binnen)stad van Nijkerk wordt een parcours aangelegd met 18 holes. De holes van het parcours kunnen in een park liggen of op een dak maar ook in de winkelstraat, of zelfs ín een winkel.

De sponsoren van het Stadsgolf richten ieder een eigen hole in. ,,Een unieke manier om de inwoners van Nijkerk eens op een andere manier te laten kennismaken met je bedrijf”, zo vindt Henk Luigjes namens HLG accountants en adviseurs, voor de derde keer de hoofdsponsor van deze stadsgolfdag. 

Deelnemen kan in groepjes van vier personen. ,,Ervaring met golf is absoluut niet nodig om een geweldige middag te hebben, dus iedereen kan meedoen met een flight van vier personen. Er wordt gebruik gemaakt van speciale ballen en de golfclubs zijn te leen als deelnemers die niet zelf hebben”, licht Bertil van de Ridder toe als een van de organisatoren vanuit Rotary Nijkerk. Rotary Club Nijkerk organiseert dit evenement om geld in te zamelen voor het goede doel. Eén van de goede doelen is dit jaar de Voedselbank. 

AANMELDEN Aanmelden voor een flight van vier personen kan via de website of door een mailtje te sturen naar stadsgolf@rotarynijkerk.nl. De kosten bedragen 50,00 euro per persoon. Meer informatie over het Rotary Stadsgolf is te vinden op www.rotarynijkerk.nl.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie