Afbeelding
UVV Nijkerk

UVV start op 14 juni weer met haar activiteiten

11 juni 2021 om 12:35 Activiteiten

NIJKERK Unie Van Vrijwilligers start op maandag 14 juni weer met de meeste van haar activiteiten en opent daarmee haar deuren weer voor de deelnemers. In een nieuwsbrief zijn alle vrijwilligers, docenten en deelnemers geïnformeerd. UVV speelt hiermee in op de verdere versoepeling van de overheid in haar stappenplan met het openen van buurthuizen, dorpshuizen en wijkcentra. 

Bert de Graaf, voorzitter UVV: ,,Wij zijn met deze versoepeling van de maatregelen erg blij. De laatste weken kregen wij steeds meer vragen wanneer wij onze activiteiten weer konden oppakken. En nu kunnen we eindelijk weer beginnen. Zowel binnen als buiten”. Waar nodig gelden nog de nodige voorzorgsmaatregelen. UVV zal de komende weken tot 23 juli voor alle activiteiten geopend zijn met uitzondering van soos Nijkerkerveen en het koor Herfstklanken. 

Daarna breekt de zomerperiode aan, waarin met een beperkt programma wekelijks een zomersoos wordt gehouden voor de thuisblijvers. Daarnaast blijft ook de scootmobielclub actief. Verder gaat ook de UVV Vervoersservice met haar vervoersactiviteiten en haar boodschappendienst voor particulieren de gehele zomer door. Vanaf maandag 30 augustus starten vervolgens weer alle activiteiten op.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie