In april vond er een online bingoavond plaats voor jonge mantelzorgers
In april vond er een online bingoavond plaats voor jonge mantelzorgers Sigma en Chill Out

Activiteitenweek voor jonge mantelzorgers

14 mei 2021 om 14:43 Activiteiten

NIJKERK De Week van de Jonge Mantelzorgers staat weer voor de deur. Tijdens deze week wordt er landelijk aandacht gevraagd voor jonge mantelzorgers door het houden van activiteiten voor deze jongeren. In Nijkerk hebben Jeugd en Jongerenwerk en Sigma gezamenlijk een programma gemaakt.

Op woensdag 2 juni van 13.45 tot 15.00 kunnen kinderen van acht tot twaalf jaar meedoen aan een workshop pizza bakken. Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met New York Pizza aan het Willem Alexanderplein. 

Op dezelfde datum is er van 19.00 tot 21.00 een sport en spelavond bij het jongerencentrum de Chill out aan de Watergoorweg voor jongeren van acht tot achttien jaar. Op vrijdag 4 juni van 19.30 tot 20.30 vindt er een Dans en Workout les plaats, wat een combinatie zal zijn van Zumbadans en oefeningen. Deze les is ook online te volgen via een link die je per mail toegestuurd krijgt en is voor jongeren van acht tot achttien jaar.

Wie meer informatie wil of zich wil aanmelden voor de workshops, kan tot uiterlijk 27 mei een mailtje sturen naar: ahooijer@sigma-nijkerk.nl.. Haast is er wel bij geboden, want vol is vol. Bij de aanmelding moet naam, adres, leeftijd en email-adres, aan welke activiteit je mee wilt doen, het aantal personen en of je online of fysiek meedoet in het geval van de Dans/Workoutavond, worden gemeld. 

Sigma: ,,Ben jij tussen de acht en achttien jaar? Is er bij jou thuis iemand erg ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Dan ben jij een jonge mantelzorger. Maak jij je vaak zorgen over je familielid en zou je daar eens met iemand over willen praten? Je kunt altijd contact opnemen met Sigma: ahooijer@sigma-nijkerk.nl voor een luisterend oor of om vragen testellen. Je kunt ook naar de Chill-Out/Blits het jongerencentrum van Nijkerk/Hoevelakeninfo@jongerencentrumnijkerk.nl voor gezelligheid en contacten met leeftijdsgenoten. Je bent van harte welkom!’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie