Afbeelding
Kees van den Heuvel

Martinus Zwetslootstraat is de mooist versierde straat van Nijkerk

5 mei 2021 om 11:45 Activiteiten

NIJKERK De winnaar van de mooist versierde straat van Nijkerk op Koningsdag is de Martinus Zwetslootstraat. Dat maakte de Oranjevereniging Nijkerk vandaag bekend. De straat wint een barbecuepakket ter waarde van 450 euro, verzorgd door Keurslager Tim de Gier, en een springkussen. 

De Martinus Zwetslootstraat viel op bij de jury vanwege de uitbundige versiering van werkelijk alle straatelementen, een aparte kinderhoek en het feit dat de gehele straat integraal meedeed. Bovendien waren de bewoners enorm in de feeststemming en maakten ze er van ‘s morgens vroeg tot laat in de avond een gezellige boel van. 

,,De voorzitter van de Oranjevereniging komt zo snel mogelijk de prijs overhandigen”, laat de Oranjevereniging weten. De tweede prijs, een vleesbon ter waarde van 50 euro, gaat naar de (Koninklijke) Hoogstraat. De genomineerde buurten/straten waren: Martinus Zwetslootstraat, Haarstraat, Brink, Besselmansgoed, Venestraat, (Koninklijke) Hoogstraat, Van Goghlaan, Gerard Douhof en de Sterappel. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie